Beoordeling 9.2 gebaseerd op 112 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Houten vloeren

Nergens goedkoper!

Houten vloeren

Axivloer heeft een steeds wisselende assortiment met uiterst interessante parketvloeren,
zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Lamelparket met een dikte vanaf 10 mm en leverbaar in breedtes van zo’n 16 en 19 cm, rustiek of in een natuur selectie en veelal kant en klaar afgewerkt met een hardwaxolie.

Daarnaast heeft Axi vloer een grote collectie parketvloeren welke op bestelling leverbaar zijn. Dit is een groot assortiment échte houten vloeren met een unieke en authentieke uitstraling. Op deze aantrekkelijke geprijsde collectie geeft Axi vloer je standaard ook nog eens een korting van maar liefst 15% én een laagste prijsgarantie!

Bovenstaande parketvloeren zijn allemaal opgebouwd uit diverse lagen of stroken hout en hebben een toplaag van massief eiken. Door deze samenstelling is het werken van deze vloeren ten opzichte van massieve vloeren sterk gereduceerd.  De toplaag van deze vloeren zijn naturel of wit geolied en soms gerookt en/of voorzien van een verouderd uiterlijk.  Axi vloer adviseert deze parketvloeren direct na het leggen nog een keer te behandelen met een extra laag hardwaxolie of eventueel onderhoudsolie. Uiteraard zijn deze onderhoudsproducten bij Axi vloer uit voorraad leverbaar.

Nieuw bij Axivloer zijn de Hollandsche vloeren, een schitterende collectie houten vloeren (multiplank) en een écht Hollands kwaliteitsprodukt. Je kunt kiezen uit 24 verschillende kant en klare vloeren in diverse formaten en legpatronen.

Bij Axi vloer kun je ook terecht voor massief eiken vloerdelen. Een wisselend assortiment robuuste, rustieke kasteelplanken van zo’n 20mm dik. Kijk eens bij de aanbiedingen op deze website of bel 013-5811633 voor de beschikbaarheid.

Axivloer geeft een laagste prijsgarantie,je mag GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi vloer en wij stellen je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking.  Dat is Axi vloer!

visgraat def 1Visgraat  vloeren

Op zoek naar een klassieke, stijlvolle vloer met een moderne twist? Dan is wellicht de visgraat vloer een goede optie. Heb je een jaren 30 woning of een luxe appartement, het geeft elke woonplek een uniek karakter. Nu bij AXI vloer houten visgraat vloeren met een afmeting van 750x150x14 mm. Al vanaf € 49,50 per m². Leverbaar in 4 behandelingen.

  • Rustiek eiken gerookt naturel geolied
  • Rustiek eiken gerookt wit geolied
  • Rustiek eiken naturel geolied
  • Rustiek eiken wit geolied

Zit de juiste kleur er niet bij, dan kun je ook kiezen voor de onbehandelde versie en zelf de gewenste kleur bepalen. Er bestaat nu zelfs de mogelijkheid om voor de invisible behandeling te kiezen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vloer de onbehandelde uitstraling behoudt. Kom naar onze showroom en laat je deskundig adviseren.

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur