Beoordeling 9.2 gebaseerd op 112 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PVC / Kunststof vloeren

PVC / Kunststof vloeren

Tegenwoordig horen we steeds meer over PVC- en kunststof vloeren. Deze zijn er diverse uitvoeringen zoals in een lijm variant waarbij de ondergrond altijd geëgaliseerd dient te worden en dus minder geschikt voor de doe-het-zelver, een massieve klikvariant van zo’n 5mm dik en een samengestelde PVC vloer waarbij een PVC laag gelijmd is op een HDF plank, zoals bij laminaat.

Een nadeel van veel PVC vloeren is dat ze weekmakers (ftalaten) en formaldehyde bevatten. Sommige weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid van volwassenen (en kinderen), waaronder een aantal ‘ftalaten’.

Daarom introduceren wij Finesse Floor. Finesse Floor is een unieke en revolutionaire kunststof vloer van de nieuwe generatie en brengt het beste van laminaat en PVC vloeren samen. Finesse Floor is 100% watervast , uitermate geschikt voor op vloerverwarming, is anti-slip, heeft een ingebouwde ondervloer, is makkelijk te leggen én vrij van schadelijke weekmakers en formaldehyde. Tevens heeft deze vloer een repetitiefactor van 1 op 60 planken. Kortom, Finesse Floor is de revolutie in vloerenland.

Eveneens vrij van schadelijke weekmakers zijn de schitterende PVC/vinylvloeren van Quick-Step, genaamd Livyn. Deze Livyn PVC-vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt. Livyn PVC-vloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Breng dan eens een bezoek aan Axivloer en laat je deskundig informeren naar de vele voordelen van deze schitterende en probleemloze kunststofvloer.

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur