Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1490 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aspecta PVC vloeren

Bij Axi Vloer kunt u terecht voor allerlei soorten vloeren, zo kunt u bij ons luxe Aspecta PVC vloeren kopen. Het merk Aspecta staat bekend om functionele topkwaliteit PVC vloeren met een luxe, natuurlijke uitstraling. Aspecta is een bekende ontwerper en producent van PVC vloeren voor woningen en bedrijfsruimtes. We doken voor u in het brede assortiment Aspecta PVC vloeren en zetten een aantal mogelijkheden op een rij.

Showroom & contactformulierBel: 013 5811633

De voordelen van Isocore PVC vloeren

We hebben een uitgebreid assortiment PVC vloeren op vooraad, waaronder Isocore PVC vloeren. Eén van de belangrijkste voordelen van Isocore PVC vloeren is dat ze gemaakt worden van een licht materiaal. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig te vervoeren is. En wist u dat u bij Axi Vloer gratis gebruik kunt maken van een aanhanger om uw vloer in te vervoeren? Door de speciale en zeer gebruiksvriendelijke Isocore droplock techniek kunt u bovendien zelf eenvoudig uw Isocore PVC vloeren leggen.

Alle Isocore Aspecta PVC vloeren hebben een mooie, realistische uitstraling. Kom langs in onze showroom om het assortiment te bekijken! We hebben allerlei stijlen Aspecta Isocore PVC vloeren op voorraad, waaronder vierkante tegels, lange planken en natuurlijk het klassieke visgraatmotief.

Medewerkers van Axivloer

Aspecta PVC vloer met visgraat kopen

Bent u op zoek naar een fraaie nieuwe vloer met visgraatpatroon? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Axivloer! U kunt bij ons bijvoorbeeld een hoogwaardige Aspecta PVC vloer met visgraat kopen, welke verkrijgbaar is in allerlei kleuren. De visgraatvloer is een echte klassieker in de vloerenwereld en geeft de ruimte een authentieke uitstraling. Door de uitgebreide keuze in kleuren en patronen – van trendy tot chic – is een visgraatvloer geschikt voor vrijwel elke ruimte. Bezoek ons om het assortiment te bekijken. De prijs van een Aspecta visgraat vloer hangt af van welke textuur u kiest en het aantal vierkante meters dat u nodig heeft. We rekenen de totale kosten voor uw visgraat vloer graag voor u uit.

Uitgebreide collectie Aspecta Elemental PVC vloeren

We hebben bij Axi Vloer ook een uitgebreide collectie Aspecta Elemental PVC vloeren voor een scherpe prijs. De vloeren van type Elemental hebben een hele sterke toplaag. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere ruimte in uw huis, waaronder de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamers. De Elemental PVC vloeren die u bij ons kunt kopen hebben een mooie, natuurlijke houtlook en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De Elemental collectie is verkrijgbaar in allerlei stijlen en uitvoeringen, dus er zit vast een vloer naar uw smaakt tussen. Een fijn bijkomend voordeel is dat alle Aspecta PVC vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Omdat Aspecta PVC vloeren zeer sterk en dun zijn wordt de warmte van de vloerverwarming goed doorgelaten en warmt de ruimte snel op.

Axivloer: overzicht winkel

Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We laten u graag ons uitgebreide assortiment zien en geven u deskundig advies. De prijs voor onze Aspecta PVC vloeren communiceren we duidelijk, zonder verrassingen achteraf. Wij kunnen veel vloeren direct uit voorraad leveren tegen voordelige tarieven.

Zelf Aspecta PVC vloeren leggen

Besluit U een Aspecta vloer te kopen bij Axi Vloer? Deze kunt u eenvoudig zelf leggen met ons handige leggereedschap dat u bij aankoop van een vloer gratis kunt gebruiken. Ziet u het niet zitten om het zelf te doen? Dan kunnen wij dat ook voor u doen! Ons werkgebied omvat onder andere de volgende plaatsen, maar contacteer ons ook gerust als uw woonplaats er niet bij staat:

  • Berkel Enschot
  • Tilburg
  • Goirle
  • Oisterwijk
  • Gilze