Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1465 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Houten vloeren

Rechtstreeks uit de natuur

Houten vloeren

Axivloer heeft een prachtig assortiment met uiterst interessante lamelparket- en multiplank vloeren,
Lamelparket met een unieke en authentieke uitstraling in een dikte vanaf 10 mm en leverbaar in breedtes van zo’n 16 tot 26 cm, rustiek of in een natuur selectie en veelal kant en klaar afgewerkt met een olie of lak. 

Bovenstaande parketvloeren zijn allemaal opgebouwd uit diverse lagen of stroken hout en hebben een toplaag van massief eiken. Door deze samenstelling is het werken van deze vloeren ten opzichte van massieve vloeren sterk gereduceerd.  De toplaag van deze vloeren zijn gekleurd en/of geolied en soms  voorzien van een aantal behandelingen zoals o.a. roken en een verouderd uiterlijk. 

Naast een uitgebreide keuze collectie houten vloeren hebben wij ook een aantal zeer interessante lamelparket
vloeren uit voorraad leverbaar. Dit zijn vaak wisselende partijen A kwaliteit vloeren welke voor zeer scherpe prijzen verkocht worden. 

Axivloer is tevens officieel dealer van Hollandsche vloeren,
Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend. en een écht Hollands kwaliteitsprodukt. Je kunt kiezen uit 24 verschillende kant en klare vloeren in zowel lange planken als in visgraatpatroon . Je Hollandsche Vloer combineren met vloerverwarming? Geen probleem! Alle Hollandsche Vloeren® zijn opgebouwd uit een stabiele basis van watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van echt Europees eiken. Hierdoor kunnen ze zonder zorgen geïnstalleerd worden op vloerverwarming.

 

 

Axivloer geeft een laagste prijsgarantie,je mag GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi vloer en wij stellen je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking.  Dat is Axi vloer!

Lindura, Dè revolutie voor Houten vloeren

Nieuw in het assortiment van Axi vloer, zijn de Lindura houten vloeren. Dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming door een lage R-waarde, sterk belast kunnen worden, onderhoud arm tot onderhoud vrij zijn, en zwevend gelegd kunnen worden, is maar het begin van de lijst met voordelen van deze prachtige houten vloeren.

Bij de productie van Lindura vloeren is aanzienlijk minder hout nodig  dan voor een traditionele meerlaagse parket vloer. Slecht 1/8 deel. Dit maakt de vloeren ecologisch verantwoord terwijl de kwaliteit hoog blijft. De zuinige toplaag van echt hout word op een laag Wood Powder, een fijne mix aan materialen van houtvezels en minerale stoffen, geperst waardoor er met minder hout een extreem harde toplaag ontstaat die sterk belast kan worden. Deze vloer kan echt alles aan. Zelfs vocht doordat de randen voorzien zijn van een aqua stop.

Lindura houten vloeren zijn in alle opzichten bijzonder, ook op het gebied van formaat. Zo zijn ze onder anderen beschikbaar in een visgraat formaat en een extra lange en brede plank tot 2,60 meter lang en 32 cm breed.

Wij kunnen de montage voor u regelen, of u kunt de vloeren zelf leggen. Het gepatenteerde kliksysteem Masterclic Plus zorgt voor stabiele klikverbindingen voor een relatief makkelijke montage.

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 – 58 11 633
Whatsapp: 06-17306810
Mail: info@axivloer.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur                                      Zaterdag  9.00 – 17.00 uur

Koningsdag  27 april 9:00 - 13:00 uur              Zondag 6 Oktober 11:00 - 16:00 uur                  Zondag 20 Oktober 11:00 - 16:00 uur