Beoordeling 9.2 gebaseerd op 484 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Houten vloeren

Nergens goedkoper!

Houten vloeren

Axivloer heeft een steeds wisselende assortiment met uiterst interessante parketvloeren,
zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Lamelparket met een dikte vanaf 10 mm en leverbaar in breedtes van zo’n 16 en 19 cm, rustiek of in een natuur selectie en veelal kant en klaar afgewerkt met een hardwaxolie.

Daarnaast heeft Axi vloer een grote collectie parketvloeren welke op bestelling leverbaar zijn. Dit is een groot assortiment échte houten vloeren met een unieke en authentieke uitstraling.

Bovenstaande parketvloeren zijn allemaal opgebouwd uit diverse lagen of stroken hout en hebben een toplaag van massief eiken. Door deze samenstelling is het werken van deze vloeren ten opzichte van massieve vloeren sterk gereduceerd.  De toplaag van deze vloeren zijn naturel of wit geolied en soms gerookt en/of voorzien van een verouderd uiterlijk.  Axi vloer adviseert deze parketvloeren direct na het leggen nog een keer te behandelen met een extra laag hardwaxolie of eventueel onderhoudsolie. Uiteraard zijn deze onderhoudsproducten bij Axi vloer uit voorraad leverbaar.

Nieuw bij Axivloer zijn de Hollandsche vloeren, een schitterende collectie houten vloeren (multiplank) en een écht Hollands kwaliteitsprodukt. Je kunt kiezen uit 24 verschillende kant en klare vloeren in diverse formaten en legpatronen.

Bij Axi vloer kun je ook terecht voor massief eiken vloerdelen. Een wisselend assortiment robuuste, rustieke kasteelplanken van zo’n 20mm dik. Kijk eens bij de aanbiedingen op deze website of bel 013-5811633 voor de beschikbaarheid.

Axivloer geeft een laagste prijsgarantie,je mag GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi vloer en wij stellen je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking.  Dat is Axi vloer!

visgraat def 1Eiken multiplank á la carte

Houten kwaliteits-vloeren die je zelf samenstelt uit het Axivloer keuzemenu

Je kiest:

  • De breedte van de plank ( 18,22,26 cm of visgraat )
  • De sortering van de plank (Rustiek A = kleine noesten of extra rustiek= grotere noesten)
  • De kleur ( naturel / wit olie of 2 componenten kleurolie
  • Een eventuele extra bewerking zoals verouderen, roken en/of een extra laag olie

Kortom, kies bij Axivloer de door jouw samengestelde eigen droomvloer, al vanaf € 49,00 per m².
Er bestaat nu zelfs de mogelijkheid om voor de invisible behandeling te kiezen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vloer de nu erg populaire onbehandelde uitstraling behoudt. Kom naar onze showroom en laat je deskundig adviseren.

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur