Beoordeling 9.2 gebaseerd op 484 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PVC / Kunststof vloeren

PVC / Kunststof vloeren

Tegenwoordig horen we steeds meer over PVC- en kunststof vloeren. Deze zijn er diverse uitvoeringen zoals in een lijm variant waarbij de ondergrond altijd geëgaliseerd dient te worden en dus minder geschikt voor de doe-het-zelver, een massieve klikvariant van zo’n 5mm dik en een samengestelde PVC vloer waarbij een PVC laag gelijmd is op een HDF plank, zoals bij laminaat.

Een nadeel van veel PVC vloeren is dat ze weekmakers (ftalaten) en formaldehyde bevatten. Sommige weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid van volwassenen (en kinderen), waaronder een aantal ‘ftalaten’.

Daarom introduceren wij de Modular One, de unieke allrounder met levenslange garantie!

Modular One vloeren van Parador combineren de beste eigenschappen van een kunststof vloer met de natuurlijke uitstraling van een echt houten vloer. Deze “stille” topvloeren voldoen aan alle vereisten voor intensief gebruik, zijn vrij van weekmakers en dus gezond om op te leven, hebben een comfortabel en warm loopgevoel, zijn uiterst slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en ogen niet allen als echt hout maar voelen ook zo aan. Modular One vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en door de speciale kernplaat erg maatvast waardoor uitzetten tot een minimum beperkt zal blijven, de kurklaag zorgt voor extra geluiddemping. Het Safe-Lock Pro kliksysteem maakt het leggen gemakkelijk en zorgt voor een stabiele klikverbinding. Naast het standaard plankformaat is Modular One ook leverbaar in een extra brede en lange kasteelvloer, deze zorgt voor een expressieve ruimtebeleving. Bij woongebruik krijg je levenslange garantie, bij professioneel gebruik 10 jaar.

Eveneens vrij van schadelijke weekmakers zijn de schitterende PVC/vinylvloeren van Quick-Step, genaamd Livyn. Deze Livyn PVC-vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt. Livyn PVC-vloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Breng dan eens een bezoek aan Axivloer en laat je deskundig informeren naar de vele voordelen van deze schitterende en probleemloze kunststofvloer.

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur