Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1395 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PVC / Rigid / Vinyl vloeren

PVC / Rigid / Vinyl vloeren

Tegenwoordig horen we steeds meer over PVC- Vinyl of kunststof vloeren. Deze zijn er diverse uitvoeringen zoals in een lijm variant waarbij de ondergrond altijd geëgaliseerd dient te worden en dus minder geschikt voor de doe-het-zelver, een massieve klikvariant van zo’n 5mm dik en een samengestelde PVC vloer waarbij een PVC laag gelijmd is op een HDF plank, zoals bij laminaat. Nieuw zijn de Rigid vloeren, een nieuwe generatie PVC click vloeren die ijzersterk zijn en razendsnel te leggen, ook over een bestaande vlakke vloer. Bij Axivloer hebben we een PVC / vinylvloer voor elk type ondergrond. Inmiddels heeft Axivloer de keuze die bestaat uit meer dan 300 verschillende kleuren/soorten o.a van de merken Quick-Step, Floorlife, Vivafloors, VT wonen en Douwes Dekker.

Een nadeel van veel (voordelige) PVC vloeren is dat ze weekmakers (ftalaten) en formaldehyde bevatten. Sommige weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid van volwassenen (en kinderen), waaronder een aantal ‘ftalaten’. Om nog maar te zwijgen over de geuren die eruit vrijkomen. Daarom verkopen wij bij Axivloer uitsluitend vloeren die 100% veilig zijn voor mens en dier en waarin dus absoluut geen schadelijke weekmakers in zitten. Wij verkopen o.a. de volgende merken / soorten;

Vivafloors de sfeervolle pvc vloer die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of tegels. Dus je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Een werkelijk schitterende collectie van Vivafloors bestaande uit 42 hout decors en 16 tegel/betonlook decors zijn zowel in een click variant als een plak variant te bestellen.

  Je kunt alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tegels tot robuust eiken. Deze vloeren zijn Europees gecertificeerd, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn 100% recyclebaar. Wel zo duurzaam.

Livyn collectie van Quick-step, stil, sterk en 100% waterbestendig.

Luxueuze vinylvloeren geïnspireerd door de natuur waardoor je ze nauwelijks kunt onderscheiden van echte houten vloeren en tegelvloeren. Door de Stain Guard en Scratch Guardtechnologie heeft de Livyn vloer een afgedichte toplaag welke een superieure bescherming biedt tegen krassen, vlekken en slijtplekken. Deze warme, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Alle Livyn vloeren zijn stil, je hoort amper iets.
Kom bij ons eens kijken naar deze zeer uitgebreide collectie of ga naar de online Floorexplorer waarmee je in drie eenvoudige stappen een overzicht krijgt van vloeren die perfect bij je passen. www.quick-step.nl

Floorlife PVC, de keuze is echt reuze

Deze PVC collectie bestaat uit een zeer groot aanbod in kleuren, zowel in planken, visgraat en tegelmotief.
Nagenoeg alle kleuren zijn zowel leverbaar in een lijmuitvoering als in de sterke Rigid clickuitvoering.
Kenmerkend is de Yup collectie, Met de Yup Collection haalt u de laatste trend op vloerengebied in huis. Met tien kleuren Herringbone (visgraat) en twee kleuren Chevron (Hongaarse punt) is de collectie compact,
maar compleet. Schitterende houtdecoren en een natuurgetrouwe oppervlakte structuur maken het geheel af. Uiteraard is deze vloer geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk te onderhouden.

Modular One, de unieke allrounder met levenslange garantie!

Modular One vloeren van Parador combineren de beste eigenschappen van een kunststof vloer met de
natuurlijke uitstraling van een echt houten vloer. Deze “stille” topvloeren voldoen aan alle vereisten voor intensief gebruik, zijn vrij van weekmakers en dus gezond om op te leven, hebben een comfortabel en warm loopgevoel, zijn uiterst slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en ogen niet allen als echt hout maar voelen ook zo aan.
Modular One vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en door de speciale kernplaat
erg maatvast waardoor uitzetten tot een minimum beperkt zal blijven, de kurklaag zorgt voor extra geluiddemping. Het Safe-Lock Pro kliksysteem maakt het leggen gemakkelijk en zorgt voor een stabiele klikverbinding. Naast het standaard plankformaat is Modular One ook leverbaar in een extra brede en lange kasteelvloer, deze zorgt voor een expressieve ruimtebeleving. Bij woongebruik krijg je levenslange garantie, bij professioneel gebruik 10 jaar.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Breng dan eens een bezoek aan Axivloer en laat je deskundig informeren naar de vele voordelen van al deze schitterende en probleemloze PVC / Rigid / Vinylvloeren.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 – 58 11 633
Whatsapp: 06-17306810
Mail: info@axivloer.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur

Koopzondagen:

  1. Zondag 8 Oktober 2023 10:00 tot 15:00                    Zondag 22 Oktober 2023 10:00 tot 15:00