Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1490 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PVC / Rigid / Vinyl vloeren

PVC / Rigid / Vinyl vloeren

Tegenwoordig horen we steeds meer over PVC- Vinyl of kunststof vloeren. Deze zijn er diverse uitvoeringen zoals in een lijm variant waarbij de ondergrond altijd geëgaliseerd dient te worden en dus minder geschikt voor de doe-het-zelver, een massieve klikvariant van zo’n 5mm dik en een samengestelde PVC vloer waarbij een PVC laag gelijmd is op een HDF plank, zoals bij laminaat. Nieuw zijn de Rigid vloeren, een nieuwe generatie PVC click vloeren die ijzersterk zijn en razendsnel te leggen, ook over een bestaande vlakke vloer. Bij Axivloer hebben we een PVC / vinylvloer voor elk type ondergrond. Inmiddels heeft Axivloer de keuze die bestaat uit meer dan 300 verschillende kleuren/soorten o.a van de merken Aspecta, Otium, Floorlife, Vivafloors, VT wonen en Douwes Dekker.

Een nadeel van veel (voordelige) PVC vloeren is dat ze weekmakers (ftalaten) en formaldehyde bevatten. Sommige weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid van volwassenen (en kinderen), waaronder een aantal ‘ftalaten’. Om nog maar te zwijgen over de geuren die eruit vrijkomen. Daarom verkopen wij bij Axivloer uitsluitend vloeren die 100% veilig zijn voor mens en dier en waarin dus absoluut geen schadelijke weekmakers in zitten. Wij verkopen o.a. de volgende merken / soorten;

Vivafloors de sfeervolle pvc vloer die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of tegels. Dus je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Een werkelijk schitterende collectie van Vivafloors bestaande uit 42 hout decors en 16 tegel/betonlook decors zijn zowel in een click variant als een plak variant te bestellen.

 Je kunt alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tegels tot robuust eiken. Deze vloeren zijn Europees gecertificeerd, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn 100% recyclebaar. Wel zo duurzaam.

De luxe vloeren van Aspecta

De prachtige PVC vloeren van Aspecta staan sinds dit jaar bij ons in winkel. Deze luxe vloeren zijn uniek, niet alleen omdat ze een indrukwekkende structuur hebben, maar ook omdat ze bij een zwevende montage tot wel 1000m2 aan elkaar gelegd kunnen worden zonder dilatatie. Ze zijn duurzaam en verfijnd, perfect voor residentieel of commercieel gebruik. Een grote verscheidenheid aan verschillende hout- en steendecors verkrijgbaar als Glue Down- of Rigid Click-vloeren in planken- en tegelformaten.      

                             

Floorlife PVC, de keuze is echt reuze

Deze PVC collectie bestaat uit een zeer groot aanbod in kleuren, zowel in planken, visgraat en tegelmotief.
Nagenoeg alle kleuren zijn zowel leverbaar in een lijmuitvoering als in de sterke Rigid clickuitvoering.
Kenmerkend is de Yup collectie, Met de Yup Collection haalt u de laatste trend op vloerengebied in huis. Met tien kleuren Herringbone (visgraat) en twee kleuren Chevron (Hongaarse punt) is de collectie compact,
maar compleet. Schitterende houtdecoren en een natuurgetrouwe oppervlakte structuur maken het geheel af. Uiteraard is deze vloer geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk te onderhouden.

Modular One, de unieke allrounder met levenslange garantie!

Modular One vloeren van Parador combineren de beste eigenschappen van een kunststof vloer met de
natuurlijke uitstraling van een echt houten vloer. Deze “stille” topvloeren voldoen aan alle vereisten voor intensief gebruik, zijn vrij van weekmakers en dus gezond om op te leven, hebben een comfortabel en warm loopgevoel, zijn uiterst slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en ogen niet allen als echt hout maar voelen ook zo aan.
Modular One vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en door de speciale kernplaat
erg maatvast waardoor uitzetten tot een minimum beperkt zal blijven, de kurklaag zorgt voor extra geluiddemping. Het Safe-Lock Pro kliksysteem maakt het leggen gemakkelijk en zorgt voor een stabiele klikverbinding. Naast het standaard plankformaat is Modular One ook leverbaar in een extra brede en lange kasteelvloer, deze zorgt voor een expressieve ruimtebeleving. Bij woongebruik krijg je levenslange garantie, bij professioneel gebruik 10 jaar.

Onderhoud PVC vloeren: Houd je PVC vloer eenvoudig schoon met deze handige onderhoudstips. Regelmatig stofzuigen en dweilen is essentieel. Vergeet niet om een goede entreemat te gebruiken om vuil buiten de deur te houden. Bovendien is het belangrijk om de juiste bescherming onder meubels te plaatsen. Wij raden Scratchnomore aan. Bestel nu stoeldoppen via onze link en ontvang 15% korting op uw bestelling.

 

Vermijd het gebruik van polish of zeep, aangezien deze schoonmaakmiddelen een vettige laag kunnen achterlaten die juist meer vuil aantrekt. Heb je al maandenlang schoongemaakt met dit soort middelen en zie je wat strepen? Geen zorgen! Dweilen met water en een scheutje schoonmaakazijn kan dit probleem verhelpen.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Breng dan eens een bezoek aan Axivloer en laat je deskundig informeren naar de vele voordelen van al deze schitterende en probleemloze PVC / Rigid / Vinylvloeren.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 – 58 11 633
Whatsapp: 06-17306810
Mail: info@axivloer.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur                                      Zaterdag  9.00 – 17.00 uur

Koningsdag  27 april 9:00 - 13:00 uur              Zondag 6 Oktober 11:00 - 16:00 uur                  Zondag 20 Oktober 11:00 - 16:00 uur