Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1490 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloeren

Nergens goedkoper!

Ondervloeren

OndervloerenEen ondervloer is een laag die tussen de harde ondergrond (cement of houten planken) en een laminaat-, pvc-, of houten vloer, zwevend (los) komt te liggen. Ondervloeren zijn in de ogen van veel mensen vaak van ondergeschikt belang,  men ziet er immers toch niets van!

De functie van een ondervloer wordt daarom helaas ook vaak onderschat. Een juiste ondervloer kan echter vele voordelen met zich meebrengen, zorgen voor een fijne leefomgeving, maar ook vele problemen voorkomen. De functie van een ondervloer kan verschillend zijn. Zorgen voor dampdichtheid (optrekkend vocht), warmte geleiding (vloerverwarming), geluiddemping in de ruimte zelf, geluiddemping naar de onderburen, hoogte besparing, uitvlakking, stabiliteit etc. Wist je dat loopgeluid vaak de grootste vorm van geluidshinder in woonhuizen en appartementen is?

Het klos-geluid van voetstappen op zwevend gelegde laminaat- en parketvloeren wordt over het algemeen als bijzonder storend ervaren door mensen die zich in dezelfde ruimte bevinden of een verdieping lager! Met de nieuwe generatie ondervloeren wordt dit hinderlijke geluid maximaal gereduceerd met een minimale dikte, dus ideaal bij renovatie!

Vloerverwarming ( eventueel in combinatie met vloerkoeling) is een hot item. Niet alle ondervloeren zijn daarvoor geschikt maar bij Axi vloer kunnen ze je alles vertellen over de juiste ondervloer met een lage warmteweerstand die uitstekend geschikt is voor deze toepassing.

Kortom, bespaar niet op de ondervloer maar laat je goed adviseren over deze materie. Wanneer duidelijk is voor welke toepassing de ondervloer gebruikt gaat worden en op welke ondergrond deze komt te liggen, dan pas kun je de juiste keuze maken.

Uiteraard zijn alle onder vloeren  direct leverbaar , krijg je van Axi vloer ook hierop een laagste prijsgarantie, mag je GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi vloer en stellen wij je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking.  Dat is Axi vloer!

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 – 58 11 633
Whatsapp: 06-17306810
Mail: info@axivloer.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur                                      Zaterdag  9.00 – 17.00 uur

Koningsdag  27 april 9:00 - 13:00 uur              Zondag 6 Oktober 11:00 - 16:00 uur                  Zondag 20 Oktober 11:00 - 16:00 uur