Beoordeling 9.2 gebaseerd op 534 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Laminaat vloeren

Laagste prijsgarantie op uw laminaatvloer

Laminaatvloeren

Axi Vloer heeft de grootste keuze in laminaatvloeren uit voorraad. Bij Axi Vloer vind je ruim 80 soorten en kleuren laminaatvloeren al vanaf € 4.99 per m². Onze vloeren zijn direct uit voorraad leverbaar en altijd goed(koper).  Axi Vloer officieel dealer van een groot aantal A-merken waardoor wij beschikken over de grootste keuze in laminaatvloeren in de gehele regio. Daarnaast ben je bij Axi Vloer aan het juiste adres voor deskundig advies.

Laminaat met een industriële uitstraling

Gietvloeren in betonlook zijn helemaal in! Aan een gietvloer hangt echter wel een flink prijskaartje. Zoek je een vloer met de uitstraling van een industriële betonvloer, maar dan wel betaalbaar en makkelijk zelf te monteren? Dan hebben wij bij Axi Vloer Tilburg de vloer die jij zoekt. 

Een betonlook laminaatvloer met panelen van 120 x 60 die zorgen voor een strakke uitstraling. Deze betonlook laminaatvloer heeft een watervaste kern en een onopvallende geperste V- groef. Dankzij de extreem hoge slijtklasse (33) is deze laminaatvloer zowel particulier als commercieel te gebruiken.

Wanneer je deze vloer plaatst op een rubberen ondervloer lijkt het loopgeluid zelfs op een betonvloer. Tevens is de vloer dan ook uitermate geschikt voor het gebruik van vloerverwarming. 

 

Vochtbestendig laminaat

Zoek je een vochtbestendige vloer voor bijvoorbeeld je toilet, badkamer of bijkeuken? En wil je met natte voeten uit het bad of de douche kunnen stappen zonder dat je kans hebt op uitglijden? Dan zijn de Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer ideaal voor jou. De Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer zijn vochtbestendig en daardoor geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer zijn eenvoudig te leggen dankzij het UNI fit kliksysteem en leverbaar in verschillende kleuren en designs. De hoge slijtklasse maakt dat deze laminaatvloeren geschikt zijn voor intensief gebruik. Op de Aqua Stone laminaatvloeren geldt een life long garantie!

Laminaatvloeren voor ieder budget

Bij Axi Vloer Tilburg vind je laminaatvloeren voor ieder budget. Wij hebben al laminaat vanaf € 4.99 per m² in ons assortiment. De meest voordelige laminaatvloeren hebben meestal een dikte van 6 of 7 mm en een slijtklasse 31 dat wil zeggen dat zij zeer geschikt zijn voor wat minder intensief gebruikte ruimtes zoals bijvoorbeeld slaap- en zolderkamers. Voor ruimtes die intensief gebruikt worden adviseren wij vloeren met een dikte van minimaal 8mm en slijtklasse 32. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor de keuken en woonkamer en hierop krijg je dan ook vaak 15 tot 25 jaar garantie!

Axi Vloer Tilburg heeft verschillende A-merken in het assortiment en is officiële dealer van de merken Balterio, Quick Step, Parador en Douwes Dekker. Naast dat je bij ons deskundig advies ontvangt en het laminaat in onze showroom kunt bekijken krijg je bij ons ook altijd de laagste prijsgarantie op al onze vloeren.

Laagste prijsgarantie op jouw laminaatvloer

Bij  Axi Vloer Tilburg krijg je altijd de laagste prijsgarantie,  mag je GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi Vloer en stellen wij je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking. Koop je een laminaatvloer uit voorraad en heb je een pak laminaat over? Dan mag dat gewoon retour en krijg je het geld hiervan direct netjes terug. Dat is Axi vloer!

Nieuw –  Visgraat laminaat 

Heel vroeger was een visgraatvloer alleen voor de rijken, het was een teken dat deze mensen veel geld hadden. In Nederland zag je visgraatvloeren vooral bij handelaren in de gouden eeuw.

Tegenwoordig zijn de visgraatvloeren voor een veel breder publiek toegankelijk maar zijn ze nog steeds behoorlijk aan de prijs. Daarom zijn wij bij Axi Vloer erg blij met de nieuwe visgraat laminaatvloeren. Deze vloeren zijn zo mooi gemaakt dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. De prachtige structuren en poriën laten exact voelen wat je ziet en creëren een natuurlijke en authentieke woonbeleving. Wij geven op deze visgraat laminaatvloeren bij particulier gebruik levenslange garantie.

Wij nodigen je graag uit om eens te komen kijken naar deze schitterende laminaatvloeren, en in onze demo-bak zelf te ervaren hoe eenvoudig deze vloeren te leggen zijn. Uiteraard kunnen wij ook het leggen van deze vloeren voor je verzorgen.

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur