Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1465 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Laminaat vloeren

Laagste prijsgarantie op uw laminaatvloer

Laminaatvloeren

Axi Vloer heeft de grootste keuze in laminaatvloeren. Bij Axi Vloer vind je ruim 300 soorten en kleuren laminaatvloeren al vanaf € 6,95 per m².  Vele vloeren zijn direct uit voorraad leverbaar en sowieso altijd goed(koper).  Axi Vloer is officieel dealer van een groot aantal A-merken waardoor wij beschikken over de grootste keuze in laminaatvloeren van de gehele regio. Daarnaast ben je bij Axi Vloer aan het juiste adres voor deskundig en eerlijk advies.

 

Vochtbestendig laminaat

Zoek je een vochtbestendige vloer voor bijvoorbeeld je toilet, badkamer of bijkeuken? En wil je met natte voeten uit het bad of de douche kunnen stappen zonder dat je kans hebt op uitglijden? Dan zijn de Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer ideaal voor jou. De Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer zijn vochtbestendig en daardoor geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De Aqua Stone laminaatvloeren van Axi Vloer zijn eenvoudig te leggen dankzij het UNI fit kliksysteem en leverbaar in verschillende kleuren en designs. De hoge slijtklasse maakt dat deze laminaatvloeren geschikt zijn voor intensief gebruik. Op de Aqua Stone laminaatvloeren geldt een life long garantie!

Laminaatvloeren voor ieder budget

Bij Axi Vloer Tilburg vind je laminaatvloeren voor ieder budget. Wij hebben al laminaat vanaf € 8.99 per m² in ons assortiment. De meest voordelige laminaatvloeren hebben meestal een dikte van 6 of 7 mm en een slijtklasse 31 dat wil zeggen dat zij zeer geschikt zijn voor wat minder intensief gebruikte ruimtes zoals bijvoorbeeld slaap- en zolderkamers. Voor ruimtes die intensief gebruikt worden adviseren wij vloeren met een dikte van minimaal 8 mm en slijtklasse 32. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor de keuken en woonkamer en hierop krijg je dan ook vaak 15 tot 25 jaar garantie!

Axi Vloer Tilburg heeft verschillende A-merken in het assortiment en is officiële dealer van o.a de merken Quick Step, Parador en Douwes Dekker. Naast een uiterst deskundig advies dat je bij ons krijgt, kun je bij aankoop van een vloer geheel gratis gebruik maken van onze aanhanger-service, een bouwdroger en professioneel leg- gereedschap.

Laagste prijsgarantie op jouw laminaatvloer

Bij  Axi Vloer Tilburg krijg je de laagste prijsgarantie, zo weet je altijd dat je nooit teveel betaald.  Koop je een laminaatvloer uit voorraad en heb je een pak laminaat over? Dan mag dat gewoon retour en krijg je het geld hiervan direct netjes terug. Dat is Axi vloer!

Visgraat laminaat

Heel vroeger was een visgraatvloer alleen voor de rijken, het was een teken dat deze mensen veel geld hadden. In Nederland zag je visgraatvloeren vooral bij handelaren in de gouden eeuw.

Tegenwoordig zijn de visgraatvloeren voor een veel breder publiek toegankelijk maar zijn ze nog steeds behoorlijk aan de prijs. Daarom zijn wij bij Axi Vloer erg blij met de mooie collecties visgraat laminaatvloeren. Deze vloeren zijn zo mooi gemaakt dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. De prachtige structuren en poriën laten exact voelen wat je ziet en creëren een natuurlijke en authentieke woonbeleving. Wij geven op deze visgraat laminaatvloeren bij particulier gebruik levenslange garantie.

Wij nodigen je graag uit om eens te komen kijken naar deze schitterende laminaatvloeren.
Uiteraard kunnen wij ook het leggen van deze vloeren voor je verzorgen.
En de prijs…..die valt reuze mee. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 – 58 11 633
Whatsapp: 06-17306810
Mail: info@axivloer.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur                                      Zaterdag  9.00 – 17.00 uur

Koningsdag  27 april 9:00 - 13:00 uur              Zondag 6 Oktober 11:00 - 16:00 uur                  Zondag 20 Oktober 11:00 - 16:00 uur