Beoordeling 9.2 gebaseerd op 365 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Laminaat vloeren

Laagste prijsgarantie op uw laminaatvloer

Laminaatvloeren

Axi vloer heeft de grootste keuze in laminaatvloeren uit voorraad. Ruim 80 soorten en kleuren laminaatvloeren al vanaf € 4.99 per m² direct uit voorraad en altijd goed(koper). Daarnaast is Axi vloer officieel dealer van een groot aantal A-merken waardoor wij beschikken over de grootste keuze in laminaatvloeren uit de gehele regio. Kortom bij Axi vloer ben je direct aan het juiste adres.

Laminaatvloer met een industriële uitstraling

Een industriële uitstraling is helemaal in. Echter aan een betonlook gietvloer hangt een pittig prijskaartje. Dan hebben we nu de oplossing! Een betonlook laminaat met panelen van wel 120x60 cm!! De panelen hebben een watervaste kern waardoor ze zelfs in een vochtige ruimte kunnen worden gebruikt. Doordat de V-groef geperst is ipv gespoten lijken de panelen door te lopen waardoor een echte betonlook vloer ontstaat. De vloer heeft daarnaast nog een zeer hoge slijtklasse 33. Daardoor is de vloer ook geschikt voor bv winkel of kantoorgebruik en heeft een life time garantie op de slijtlaag. Indien de vloer geplaatst word op een rubber ondervloer lijkt zelfs het loopgeluid op een betonvloer. Door deze ondervloer is het laminaat uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming. De vloer is ook nog eens makkelijk zelf te leggen. Tel uit je winst! Ik zou zeggen kom maar eens kijken in onze showroom en laat je verassen.

Laminaatvloeren Aqua

Zoekt je een vochtbestendige vloer? Ga je binnenkort misschien de vloer van het toilet, badkamer of keuken vervangen? Anders gezegd: wil je gewoon met natte voeten uit bad kunnen stappen zonder dat je uitglijdt of niet in de stress hoeven schieten als er een glaasje water omvalt? Wil je een vloer waarop je met een gerust hart de wasmachine neer kan zetten? Dan zijn deze laminaat vloeren van AXIvloer ideaal. Omdat de vloer bestand is tegen vochtige reiniging (zelfs met stoomreiniger of borstelmachine) is een Aqua Stone vloer bovendien een hygiënische vloer. Deze moderne laminaatkwaliteit is eenvoudig te installeren dankzij het UNI fit kliksysteem. Deze vloeren zijn er in verschillende hout en tegeldecors. Hoge slijtklasse voor intensief gebruik met een 4-zijdige V groef. Een aantal van deze vloeren zijn zelfs uitgevoerd met een R10 antislip laag. Voor deze vloeren geldt een life time garantie!

Voordelige laminaatvloeren

De meest voordelige laminaatvloeren hebben meestal een dikte van 6 of 7 mm en een slijtklasse 31 dat wil zeggen dat zij zeer geschikt zijn voor wat minder intensief gebruikte ruimtes zoals bijvoorbeeld slaap- en zolderkamers.  Voor ruimtes die intensief gebruikt worden adviseren wij vloeren met een dikte van minimaal 8mm en slijtklasse 32. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor de keuken en woonkamer en hierop krijg je dan ook vaak 15 tot 25 jaar garantie!

Of je nu kiest voor  uiterst goedkoop laminaat, voordelig laminaat, breed laminaat, extra lang laminaat of laminaat in tegelvorm, Axi vloer geeft op al deze laminaatvloeren een laagste prijsgarantie!

Dealer Balterio, Quick Step, Parador en Douwes Dekkers laminaatvloeren

Axi vloer is erkend en officieel dealer van de topmerken Balterio, Quick Step, Parador en Douwes Dekker. Laat je inspireren en ontdek de verschillende stijlen en afwerkingen van deze A merken. Een ruime keuze van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren. Balterio, Quick Step en Parador laminaatvloeren worden ontworpen om jouw leefruimte tot leven te brengen en gezelligheid te scheppen. Of je nu van modern of traditioneel houdt, Axivloer biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven.

De uiteindelijke tevredenheid van uw laminaatvloer wordt voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van de ondervloer. Op deze site vertellen wij u meer over de mogelijkheden maar uiteraard willen de mensen van Axi vloer je daar graag alles over vertellen…..en je het verschil laten horen!

Laagste prijsgarantie op jouw laminaatvloer

Uiteraard zijn alle bovengenoemde laminaat vloeren,  met uitzondering van het merk Balterio, Quick-Step en Parador direct leverbaar , krijg je van Axi vloer een laagste prijsgarantie, mag je GRATIS gebruik maken van vervoer voor jouw Axi vloer en stellen wij je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking.  En heb je een pakje laminaat uit de ruime voorraad collectie over dan mag dat gewoon retour en krijg je het geld hiervan direct netjes terug. Dat is Axi vloer!

Nieuw !!  Visgraat laminaat 

Nauwelijks van echt hout te onderscheiden

Heel vroeger was een visgraatvloer alleen voor de rijken, het was een teken dat deze mensen veel geld hadden. In Nederland zag je visgraatvloeren vooral bij handelaren in de gouden eeuw.
Tegenwoordig zijn de visgraatvloeren voor een veel breder publiek toegankelijk maar zijn ze nog steeds behoorlijk aan de prijs.
Daarom zijn wij bij Axivloer erg blij met de nieuwe visgraat laminaatvloeren. Deze vloeren zijn zo mooi gemaakt dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. De prachtige structuren en poriën laten exact voelen wat je ziet en creëren een natuurlijke en authentieke woonbeleving.
Wij geven op deze visgraat laminaatvloeren bij particulier gebruik levenslange garantie !!

En dat voor een prijs van slechts € 32,95 per m² 

Wij nodigen je graag uit om eens te komen kijken naar deze schitterende laminaatvloeren, en in onze demo-bak zelf te ervaren hoe eenvoudig deze vloeren te leggen zijn. uiteraard kunnen wij ook het leggen van deze vloeren voor je verzorgen.

 

Contactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

 
 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur
 

logo_nl