Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1477 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Parador

A-merk vloeren voor een Axi Vloer prijs.

Parador is een Duitse leverancier van laminaat, parket en vinyl. Het merk is innovatief en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Parador is dan ook echt een A-merk te noemen. Axi Vloer is officieel dealer van Parador, dat maakt dat wij de gehele collectie kunnen leveren en je een goed advies kunnen geven over de vloeren van Parador en het leggen hiervan.

Parador Laminaat

Axi Vloer is officieel dealer van Parador, een vooraanstaand merk op het gebied van laminaatvloeren. Parador staat voor kwaliteit met een gepatenteerd en eenvoudig kliksysteem, extra bescherming tegen vocht en een slijtvaste deklaag van melaminehars voor gebruik in iedere ruimte.

Met 363 laminaatvloeren in de collectie biedt Parador voor ieder wat wils. Van laminaat met een landelijke houtlook tot aan strakke betonlook vloer, bekijk al het Parador laminaat in onze showroom.

Parador Modular One

Modular One vloeren van Parador combineren de beste eigenschappen van een kunststof vloer met de natuurlijke uitstraling van een echt houten vloer. De Modular One vloeren voldoen aan alle vereisten voor intensief gebruik. Ze zijn vrij van weekmakers en dus gezond om op te leven, hebben een comfortabel en warm loopgevoel, zijn uiterst slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en ogen niet alleen als echt hout maar voelen ook zo aan.

Modular One vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en door de speciale kernplaat erg maatvast waardoor uitzetten tot een minimum beperkt zal blijven, de kurklaag zorgt voor extra geluiddemping. Het Safe-Lock Pro kliksysteem maakt het leggen gemakkelijk en zorgt voor een stabiele klikverbinding. Naast het standaard plankformaat is Modular One ook leverbaar in een extra brede en lange kasteelvloer, deze zorgt voor een expressieve ruimtebeleving. Bij woongebruik krijg je levenslange garantie, bij professioneel gebruik 10 jaar. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Parador Vloeren, de laagste prijs van Nederland

Bij Axi Vloer Tilburg krijg je altijd de laagste prijsgarantie, ook op Parador vloeren. Daarnaast mag je gebruik maken van het vervoer van Axi Vloer en stellen wij je professioneel leen-leg gereedschap geheel GRATIS ter beschikking. 

Bij Axi Vloer ben je aan het juiste adres voor deskundig advies en een ruime collectie laminaat uit voorraad leverbaar.

 

pContactgegevens

Adres:
Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg

Telefoonnummer:
013 – 58 11 633

 
 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag  9.00 – 21.00 uur
Vrijdag  9.00 – 18.00 uur
Zaterdag  9.00 – 17.00 uur