Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1502 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Laminaatvloeren met laagste-prijsgarantie bij Axi Vloer

Zoek je in de regio Tilburg naar een betrouwbare leverancier van laminaatvloeren met de laagste-prijsgarantie en de hoogste kwaliteit? Dan ben je bij Axi Vloer aan het enige juiste adres. Wij hebben namelijk een voordelig assortiment laminaatvloeren van alle bekende A-merken. Van betaalbaar Majestic laminaat van Quick-Step tot Trendtime laminaat van Parador en nog veel meer. Sterker nog, wij bieden je de grootste voorraad A-merk vloeren van de gehele Tilburgse regio. Je kunt bij ons dus je hart ophalen aan werkelijk alle denkbare soorten laminaat. Voor elk interieur is er bij Axi Vloer een perfecte match te vinden.

Showroom & contactformulierBel: 013 5811633

Voor elk interieur: laminaatvloeren met laagste-prijsgarantie

Bij Axi Vloer weten we als geen ander hoe verschillend laminaatwensen en -voorkeuren kunnen zijn. Geen interieur is immers hetzelfde. Daarom kun je bij ons kiezen uit een zeer divers kleurpalet en tal van dessins. Wat bijvoorbeeld te denken van het populaire betonlook laminaat, al dan niet in tegelvorm? Je maakt hiermee je industriële look compleet en dat op een fantastische manier. Houd je juist van een natuurlijke look-and-feel, neem dan zeker een kijkje bij ons voordelige Impressive laminaat van Quick-Step. We weten zeker dat je hier gegarandeerd de perfecte match met je interieurstijl vindt. We bieden namelijk diverse partijen aan voor de laagste prijs. Tevens hebben we op zeer regelmatige basis een zeer voordelig geprijsde restpartij in de aanbieding. Vraag ons gerust om een offerte op maat en overtuig jezelf.

Visgraat laminaat Bordeaux

De finishing touch van jouw vloerkeuze

Behalve laminaatvloeren met laagste-prijsgarantie kun je bij Axi Vloer ook ondervloeren voor een scherpe prijs en bijpassende plinten kopen. Wil je bijvoorbeeld laminaat op vloerverwarming leggen, dan hebben wij hiervoor de keuze uit speciale soorten ondervloeren. Datzelfde geldt voor watervast laminaat en betaalbaar laminaat dat geluiddempend is. Vooral wanneer je je vloerkeuze in een omgeving legt met een boven- en/of benedenverdieping is dit ideaal en vaak zeer gewenst, met name voor je buren. Je kunt er bij Axi Vloer voor kiezen om je vloerkeuze, ondervloer en plinten vakkundig door ons te laten leggen of dit zelf te doen. Ook in het laatste geval stopt onze service niet op het moment dat we je vloer en toebehoren gratis komen bezorgen.

Medewerkers van Axivloer

Demo-bak van Axi Vloer en gratis gebruik leggereedschap

Om te ervaren hoe het is om je gekozen vloer zelf te leggen nodigen we je uit om dit bij ons in de demo-bak te proberen. Heb je het eenmaal onder de knie, dan kun je gratis ons professioneel leggereedschap gebruiken. Overal in de Tilburgse regio. Waar je dan aan moet denken? Plaatsen als:

 • Haaren
 • Riel
 • Oisterwijk
 • Berkel-Enschot
 • Gilze
 • Goirle
 • Hilvarenbeek
 • Dongen
 • Hulten
 • Loon op Zand
 • Moergestel
 • Rijen
 • Udenhout

Woon je in België of is je bedrijf net over de grens met Nederland gevestigd? Geen zorgen. Ook op adressen in plaatsen als Poppel komen we graag bij je langs. Hier kun je eveneens gratis van ons professionele leggereedschap gebruik maken of ons vragen je vloer te leggen. Aan jou de keus. Buiten deze service bieden we ook de mogelijkheid om gratis een bouwdroger te lenen bij aankoop van een laminaat vloer. Erg handig indien je ondervloer nog wat extra moet drogen. Voor het enorm assortiment laminaatvloeren en alle overige services verwelkomen wij je graag in onze showroom. Hier word je vriendelijk te woord gestaan door de juiste mensen die echt verstand hebben van laminaatvloeren.