Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1490 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Lindura houten vloeren

Op zoek naar een houten vloer voor een scherpe prijs? Axi Vloer heeft momenteel de prachtige houten vloeren van Lindura in het assortiment. Deze onderhoudsarme houten vloer is ideaal voor diegenen die graag ecologisch verantwoord bezig willen zijn; voor de productie van Lindura vloeren is namelijk maar 1/8e van de hoeveelheid hout nodig dan voor een normale houten vloer. Dit allemaal zonder in te leveren op kwaliteit dankzij de innovatieve manier waarop vloeren van Lindura worden geproduceerd. Je kunt Lindura vloeren makkelijk zelf leggen, maar wij kunnen deze klus uiteraard ook voor je uitvoeren. Onze professionals hebben een schat aan ervaring met het leggen van de juiste houten vloer voor jou. Axi Vloer werkt met het gepatenteerde systeem Masterclic Plus, wat ervoor zorgt dat vloeren makkelijk en stabiel in elkaar kunnen worden geklikt.

Showroom & contactformulierBel: 013 5811633

Hoe worden Lindura vloeren gemaakt?

Dat Lindura houten vloeren zo duurzaam zijn, komt door de gebruikte materialen. Een vloer van Lindura bestaat namelijk allereerst uit een laag Wood Powder. Dit poeder bestaat uit materialen als houtvezels en minerale stoffen die zijn samengeperst tot een onderlaag. Hier bovenop wordt een toplaag van echt hout aangebracht. Doordat er tijdens de productie minder echt hout aan te pas komt blijft zowel de prijs als de impact op het milieu laag. Dankzij deze combinatie van materialen zijn Lindura vloeren bovendien stevig en weerbarstig; de toplaag is hard en kan sterk belast worden. Ook hoef je je geen zorgen te maken om vochtschade; de randen van een Lindura houten vloer worden namelijk voorzien van een aquastop.

Lindura hoten vloer

Een onderhoudsarme vloer in jouw huis

Dankzij de stevigheid van Lindura houten vloeren zijn deze vloeren makkelijk in het onderhoud. Eigenlijk heb je er dus geen omkijken naar. Deze onderhoudsarme vloer is er in verschillende maten en formaten. Tegenwoordig zie je in veel huizen een visgraatvloer; dit patroon is met de houten vloeren van Lindura zo gelegd. Ook zijn er extra lange en brede planken beschikbaar tot wel 2,60 meter lang en 32 cm breed.

Een ander voordeel van de Lindura houten vloeren is dat deze dankzij hun lage R-waarde geschikt zijn als houten vloer op vloerverwarming. Zo heb je de prachtige uitstraling van een houten vloer gecombineerd met warme voeten. Naast een houten vloer op vloerverwarming, kan een vloer van Lindura ook zwevend gelegd worden. Dit houdt in dat een vloer niet verlijmd wordt met de ondervloer, maar dat de naden van de planken aan elkaar bevestigd worden. Dit zorgt ervoor dat kiervorming in de toekomst vrijwel onmogelijk is. Je houten vloer zal daardoor lang meegaan en nooit scheef komen te liggen.

Medewerkers van Axivloer

Lindura houten vloeren bij Axi vloer

Wil jij Lindura houten vloeren in jouw huis? Dan ben je bij Axi Vloer aan het juiste adres. Wij zijn namelijk experts in het leggen van goede houten vloeren van diverse merken. Denk jij eraan om je nieuwe vloer bij Axi Vloer te kopen? Veel tevreden klanten in onder andere Berkel Enschot, Tilburg, Goirle en Oisterwijk gingen je al voor. Je kunt je Lindura of Meister vloeren zelf leggen of alles uit handen geven aan onze professionals. Neem vandaag nog contact met ons op en je hebt binnen no time een mooie, nieuwe houten vloer in huis.