Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1490 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vloeren en entreematten van Otium at Home

Voor scherp geprijsde vloeren en entreematten van Otium at Home bent u bij Axi Vloer aan het juiste adres. Wij zijn er trots op dat we onszelf officieel dealer van Otium at Home mogen noemen. Otium at Home ontwerpt en produceert topkwaliteit vloeren en entreematten voor een voordelige prijs. We hebben een ruim assortiment producten van Otium at Home, zoals laminaatvloeren en PVC vloeren, maar ook entreematten. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

Showroom & contactformulierBel: 013 5811633

Otium at Home PVC vloeren kopen

Woont u in de buurt van Tilburg, dan kunt u voordelig Otium at Home PVC vloeren kopen bij Axi Vloer! Als u op zoek bent naar een duurzame, eenvoudig te onderhouden en stijlvolle PVC vloer, dan is een vloer van Otium at Home een aanrader! De vloeren werken geluiddempend en zijn heel goed te combineren met vloerverwarming. Onze Otium at Home PVC vloeren hebben een kraswerende laag en dat maakt dat de vloer heel robuust is en u er jarenlang plezier van heeft. Sommige Otium vloeren zijn uitgevoerd met een handig droplock kliksysteem. Daarmee kunt u heel eenvoudig uw Otium at Home PVC vloeren zelf leggen. Wilt u uw vloer liever laten leggen? Geen zorgen, in dat geval zorgen wij tegen een kleine meerprijs voor het inmeten, leveren én leggen van uw vloer.

Axivloer: overzicht winkel

Otium at Home laminaatvloeren bestellen

Naast PVC vloeren, kunt u bij ons ook Otium at Home laminaatvloeren bestellen. Laminaat schoonmaken is kinderspel: af en toe dweilen met een vochtige doek is vaak al voldoende. We hebben een uitgebreid assortiment Otium at Home laminaatvloeren uit voorraad leverbaar. Wilt u een lichte of een donkere laminaatvloer kopen? Houdt u van een glanzende of matte afwerking? Wilt u laminaat met groeven of juist niet? U ziet het: de keuze is reuze. Welke vloer u ook kiest, u koopt bij Axi Vloer Otium at Home laminaatvloeren voor een scherpe prijs! Bovendien kunt u gratis alle benodigdheden voor het leggen van de vloer van ons lenen.

Duurzame entreematten

Met de duurzame entreematten van Otium at Home slaat u twee vliegen in één klap. Aan de ene kant geven ze de ruimte een gastvrije uitstraling, en aan de andere kant nemen ze veel vuil en vocht op. Uw vloer slijt daardoor minder snel en u hoeft minder vaak schoon te maken. Heeft uw ruimte een gladde vloer? Dan voorkomt u daarmee ook dat bezoekers daar door natte schoenzolen op uitglijden.

Er zijn goede redenen om Otium at Home entreematten te kopen: ze zijn functioneel, kostenbesparend en zien er ook nog eens mooi uit. De entreematten zijn bovendien eenvoudig te combineren tot een stijlvol geheel met onze Otium at Home laminaatvloeren en PVC vloeren. U kunt bij ons entreematten op maat kopen voor woningen of bedrijfspanden. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw entreematten neerleggen op de juiste plek. De prijs voor onze vloermatten op maat specificeren we graag in een offerte.

Medewerkers van Axivloer

Otium at Home entreematten kopen

Wilt u Otium at Home vloeren en/of entreematten kopen? We verwelkomen u graag in onze showroom in Tilburg! We hebben al vele klanten blij mogen maken met nieuwe vloeren en entreematten van Otium at Home. Onze klanten komen onder andere uit:

  • Berkel Enschot
  • Tilburg
  • Goirle
  • Oisterwijk
  • Gilze